Tilbage

Endnu en sejr i grusbaneturneringen

Et reserve spækket hold 2 satte 3 point mere ind på tavlen i grusbaneturneringen, da Gladsaxe-Hero fra s. 3 blev slået 2-1

En hel del skader og et afbud knapt en time før kick-off samt ingen målmand er bestemt ikke den bedste cocktail. Det hele krydret med en manglende dommer til kampen – så den måtte jeg fløjte (og det var Oliver Baadh bestemt ikke glad for, men mere om det senere). Men det lykkedes os at få samlet et hold til fredagens kamp mod Gladsaxe-Hero fra serie 3. Målmandspladsen den tog Patrick Montel (Palle) sig af i første halvleg – og ros til ham, han holdt buret rent. Men der var sandt at sige heller ikke meget arbejde for Palle, da Gladsaxe var sjældne gæster foran målet og når de endelig var så var de temmelig uskarpe – der skulle hentes mange bolde bag det fire meter høje hegn bag vores mål. Når ja og så var den ”gamle” forsvarsmidte med Mark Røder og Benjamin Fensholdt som sædvanlig suveræne i forsvarsarbejdet.

I den anden ende kom vi til en del afslutninger efter godt sammenspil og både Oliver Baadh og Tommy Jensen havde en del chancer som måske skulle være omsat til mål, men Gladsaxes målmand ville det anderledes.  De fik masser af gode bolde at arbejde med da både Danny Hilkøb og Dolberg sprudlede på midten og drev til tider lidt gæk med Gladsaxe midten.

Vores første mål var en perle af sammenspil som Danny Hilkøb efter godt 15 minutters spil til slut kunne sende uden om Gladsaxe målmanden. Det var en periode hvor vi sad godt på kampen og spillet. Vi kom til flere afslutninger som strøg forbi stolperne eller dygtigt blev reddet af deres keeper. Resten af første halvleg gik med en masse spil på midten og vi mistede aldrig styringen af kampen.

I 2. halvleg tog Tommy sig af målet og ligesom Palle så er der ikke noget at klage på selvom han måtte indkassere et enkelt mål. Men igen som i første halvleg så var Gladsaxe fornærmende dårlige foran mål specielt når man tænker på at hverken Tommy eller Palle er målmænd.

Vi kunne desværre ikke holde samme gode standard i spillet som i første halvleg. Muligvis fordi vi havde en del spillere med som ikke har været så meget til træning. Det gav lidt mere plads til Gladsaxe og godt hjulpet af en god fightende Gladsaxe midtbane så kom de bedre med i spillet. De skabte også en del chancer på lange indkast og hjørnespark, men tingene løb bare ud i sandet.

I stedet så tog Benjamin affære i den anden ende. Efter et kort hjørnespark, hvor Benjamin stod helt umarkeret og Gladsaxe forsvaret så meget passive ud, så kunne han vende rundt og sparke den ind fra en spids vinkel.

Nå ja og så kort før vores 2-0 føringsmål skulle Oliver nok have tilkendt et straffespark, men den tåbelige dommers fløjte forblev tavs. Onde tunger vil sige at det var fordi han havde sværtet toilettet til inden vi skulle fylde vandflaskerne og det derfor skulle gøres uden frisk luft.

Gladsaxes mål blev sat ind godt 10 minutter før slutfløjt og det kan der ikke siges så meget til - helt retfærdigt efter godt presspil.

Alt i alt en kamp som igen viser at vi med vores gode kombinationsspil kan være spillestyrende og med det solide forsvarsspil forhindre modstanderne i at komme til noget af betydning.