Hjem AB97 - Fodbold

AB97 - Fodbold

                                                                                                               

 

Information
Sponsorer
Links
Resultater
Topscorelisten
Kalender
Spilleroversigt

Velkommen til den alternative hjemmeside for AB97 ynglinge Sidst opdateret: 19-aug-2009

Her kan du læse historien om en stor gruppe talentfulde spillere, som gennem mange år har spillet sammen under klubben AB97.

Efter at have været "lukket ned" i godt 1 1/2 år har en hel del af spillerne valgt at spille sammen igen. Frem for at skulle starten AB97 op fra bunden, med en placering i serie 5 samt en masse administration, spiller vi fra november 2008 under de gul/sorte farver i VI39 (Vallensbæk).

Vi har haft et mange flotte resultater gennem tiden. I 2004 hentede vi meget hædre i diverse turneringer. Vi blev pokalmestre i junior yngste, vindere af Blue Adrian Cup i Italien. Det blev til en flot sølvmedaljer ved Danmarks Mesterskabet i indendørsfodbold (DBU) og senest har vi vundet Tåstrup B70 grusbaneturnering suverænt.

I 2005 vandt vi 3. division for juniorer og dermed en oprykning til den landsdækkende 2. division under DBU fra efteråret 2005 samt en flot 3. plads ved Vildbjerg Cup 2005. Første holdet sluttede sæsonen med en hæderlig placering som nummer 7 i 2. division. Anden holdet klarede en flot 2. plads i junior 2.

I 2006, som var første år med ynglinge fodbold blev vi placeret i Mesterrækken. Her fik vi en placering som 3'er og spillede derfor også i Mesterrækken i efteråret. Hold 2 klarede desværre ikke skærene i række 1 og må derfor en tur i række 2 for efteråret. I efteråret blev hold 1 nummer 2 i deres række og hold 2 fik en placering som nummer 6.

I 2007 spillede AB97 atter i divisionen idet vi er blevet tildelt en plads i 3, division. Målet var naturligvis en topplacering og avancement til 2. division i efteråret - en gentagelse af bedriften i juniorrækken. Desværre glippede det og flere spillere ønskede at prøve noget nyt.

Nye spillere er naturligvis velkommen til at komme forbi til en snak eller lidt træning. Vi træner på Vallensbæk Idrætscenter Du kan også ringe til træner Bjarne Nielsen på mobil 41 99 97 40

I øvrigt kan du følge med på denne side i venstrekolonnen eller til højre.

.

 

Besøgt af Hit Countersiden 1. november 2008

Nyheder:

Generelle nyheder:

Hold 1 - Under VI39

Hold 2 - Under VI39

Information