Tilbage

4-2 mod de unge løver fra KB

Sæsonens anden træningskamp var mod KB U/21 hold. Et hold som på papiret måtte være en skræmmende modstander. KB har historisk avlede mange talentfulde spillere og dette hold bruges til at samle op på de spillere som ikke lige klarer cuttet til divisionsbold.

Det sammenholdt med den situation at 1. holdet pt. er uden træner gjorder, at vi kombinerede et hold med ”gamle” hold 1 spillere og så spillere fra hold 4. Det skulle vise sig at være en rigtig god kombination.  Vi stillede med 18 spillere og skiftede i halvlegen så KB fik næsten hele to hold at spille imod.

I første halvleg var vi totalt dominerende. Der stod VI39 på det meste og hvis der havde været talt boldbesiddelse ville den have været noget nær 75 % i VI39 favør.  KB lagde et meget højt presspil fra start, men vi formåede at spille os ud af alle de svære situationer.  Der blev ikke smidt mange bolde væk i panik, alt var velovervejet. Midtbanen med Dennis Fredebo, Mirza Salkanovic, Yassin Elmetalha og Christian Lindgreen skulle hurtig vise sig at volde KB problemer. Defensivt stod de stærkt og det krævede ikke for meget i forsvaret at trævle det sidste af KB angrebene op, og offensivt var de anledning til en masse uro i KB forsvaret.  Det var dog Tommy Jensen som var første målscorer efter godt og vel 20 minutters spil. Og Mirza satte mål nummer to ind godt 10 minutter senere – det lignede mest af alt et indlæg fra højrekanten som totalt snød KB målmanden. Men det er jo ligegyldigt hvordan målene laves bare de går ind.

Pausen blev brugt til at skifte hele 7 spillere ind. Det lover godt for holdene at bredden er så stor, at der kan indsættes hele 7 spillere uden at kvaliteten falder. Godt nok gav det lidt uro og skift i spillestil, men vi havde som i første halvleg rimeligt godt styr på KB. Efter 20 minutter begyndte luften dog at gå ud af et par af vores spillere. Årsagen skal nok ses i at ikke alle har været med fra start af træningssæsonen. Det gav lidt for meget plads til KB at spille på og skabte et par farlige situationer som Bo Kampmann dog behændigt reddede os ud af. I den anden ende gav det at KB var kommet lidt længere frem på banen plads til et par store chancer til Emil Hartmann og en af disse friløbere fik han heldigvis omsat til mål. Herefter bølgede kampen meget frem og tilbage og vi fik desværre ikke rigtig gang i det gode kombinationsspil igen og organisationen gik lidt fløjten. Det udnyttede KB til at score 2 mål inden Rasmus Fedder kunne sætte det sidste mål ind til slutresultatet 4-2 til os.