Tilbage

4-3 over Brede i kamp med høj intensitet.

Den helt store profil på Vallensbæk holdet Tommy Jensen var god for et hattrick i dagens kamp mod Brede IF.

Man kunne bestemt ikke se på Brede holdet, at de skulle ligge i bunden af grusbaneturneringen. Det virkede heller ikke som om Brede holdet udelukkende bestod af spillere fra deres S. 4 hold, hvis så har de bestemt et hold med stor styrke. De lagde nemlig fra start med et meget højt pres og godt hurtigt kombinationsspil, noget som voldte Vallensbæk store problemer i starten.  Der kom mange uprovokerede fejlafleveringer og dumme driblinger lige i favnen på modstanderne.

Det mest positive i start fasen var den høje underholdningsværdi, der blev gået til makronerne fra begge hold, høj intensitet og mange nærkampe, og lidt uforstående så forblev dommerens kort i lommen, det selvom der godt kunne have været uddelt et par stykker til begge hold.

Vallensbæk første mål faldt efter godt 20 minutters tid, Tommy Jensen som til kampen virkede meget tændt fik revet sig løs af Brede forsvaret og kunne sikkert udplacere Brede målmanden. Desværre var der ikke gået mere en 10 minutter før Brede kunne udligne efter noget der lignede en sover i forsvaret. Resten af første halvleg forløb i det høje tempo med mange gode chancer til begge sider – Bo på målet var en god ankermand og sørgede for at Brede ikke fik scoret på deres 2 friløbere.

2. halvleg forløb stort set som første med masser af intensitet, men dog med lidt flere mål end i første. Igen var det Tommy, der var på pletten efter 10 minutter og opskriften var fuldstændig som i første halvleg. Han dækker bolden godt, vender hurtigt og så er han væk med retning mod målet, og placering uden for målmanden rækkevidde. Men igen får Brede udlignet denne gang efter et dumt boldtab på midtbanen.

Heldigvis viste Vallensbæk holdet god moral og får kæmpet sig tilbage til endnu en føring. Denne gang var det Patrick Montel, som efter godt forarbejde af Tommy kunne sætte bolden i kassen med en stiv tåhyler. Men igen igen lukker vi Brede ind i kampen igen inden Tommy godt 5 minutter før tid kan sætte sit tredje mål ind til slutresultatet 4-3 til Vallensbæk.

Det skrev modstanderne om kampen - klik her for at læse

Gult kort: Danny Hilkøb for en lille eftertackling

Fidussen: Mirza Salkanovic for en rigtig god indsats hele kampe med flere gode forsøg på mål.