Tilbage

Flot kamp af 1. holdet mod Brøndbyernes 3. hold fra S.1

Det var en glad Brian Jensen, der efter dommerens sidste fløjt kunne se tilbage på 90 minutters flot debut kamp mod et stærkt mandskab fra Brøndby.

Dagens træningskamp for 1. holdet skulle vise den nye cheftræner Brian Jensen om det er reelle forstærkninger, der er kommet til holdet her i vinterperioden eller blot fyld. Og lad det bare være sagt med det samme – der var flot debut ikke bare til Brian, men også til de nye spillere. Brøndbyerne IF er et hold som vi har mødt et par gange i træningskampe og den sidste gang var det desværre en opvisning fra Brøndbyernes side – vi blev simpelthen udspillet med 6-0. Denne gang kunne vi tage fra Brøndby Stadion med et uafgjort resultat på 2-2, som meget vel kunne have været en fortjent sejr.

Vi lagde ikke så godt fra start og havde rigtigt svært med at BIF pressede os langt oppe på banen. Når vi havde erobret bolden fra BIF formåede simpelthen ikke at spille os ud af situationerne, vi sparkede en del befrier som jo naturligt af BIF blev vendt til et nyt angreb på vores mål. Men holdet kæmpede forbilledligt og holdt BIF fra de helt store chancer.

Det var da desværre også en fejl af Bo efter godt 20 minutters spilletid, der hjalp BIF foran med 1-0. Noget der lignede en ufarlig tilbagelægning til Bo, blev af en aggressiv BIF angriber gjort til en scoringsmulighed. Da Bo skulle ekspedere afleveringen ud i spil igen blev den lagt i fødderne på en BIF’er lige uden for feltet og han kunne uden besvær sætte den sikkert ind.

I den anden ende havde både Peter Povlsen ”Pølle” og David Bengtsson gjort sig bemærket med enkeltmandspræstationer. Men begge deres forsøg smøg sig forbi stolperne på den forkerte side. Og der blev lagt et par ekstra grå hår i hovederne på trænerbænken da Christian Lindgreen Nielsen ”Linde” efter flot kombinationsspil med Dennis Fredebo, Pølle og David kom helt alene med målmanden, desværre blev afslutningen lagt lige forbi stolpen. Det positive var dog at vi i perioder viste meget flot kombinationsspil frem ad banen.

Det var da også flot kombinationsspil der satte den tiltrængte scoring ind. Linde får sat gang i godt spil på midten, som ender i en stikning til Pølle. Han afslutter resolut på målmanden som ikke kan holde bolde. Den stryger ud til en helt udækket David som sikkert sætter den ind mellem stængerne. Herefter står der rigtigt meget Vallensbæk på spillet. Afleveringerne begyndte at ligge rigtigt og dampen begyndte af gå af BIF’erne, som kommer for sent til deres tacklinger. Stillingen 1-1 holder til pausen, hvor der blev tid til at uddele ros til spillerne for indsatsen indtil videre. Der bliver også tid til lidt udskiftninger ud med Kenneth Jensen og ind med Mikkel. Endvidere blev der tid til en pause for Pølle som blev skiftede ud med Tommy Jensen på toppen.

Desværre er anden halvleg ikke mere end 5 minutter gammel før Mikkel ryger i lidt verbalt klammeri med en BIF spiller. Dommeren vælger at sende Mikkel i bad. Lidt ærgerligt ikke mindst for Mikkel, som havde set frem til lidt spilletid. Men spillerne er nødsaget til at lære ikke at lade sig gå på af modstandere, der er grove, svinske eller på anden måde forsøger at fremprovokere en ulovlig modreaktion. Det betyder nemlig at de kan grine to gange – første gang når de laver deres forseelse og anden gang når dommeren viser vores spiller ud for modreaktionen. Heldigvis for træningskampen kunne vi sætte en ny spiller ind og det gav plads til Dennis Rasmussen i forsvaret.

Trods den lidt underlige start er vi stadigvæk spilstyrende og har egentlig godt fat i BIF. Desværre begyndte der er værre lidt længere mellem de store chancer i begge ender. Det så lidt ud til at ingen af de to midtbaner efterhånden havde luft nok til at støtte op i angrebet og det blev derfor let for de to forsvar at trevle det op der kom.

Vi skal da også helt frem til 20 minutter før slutfløjt før næste scoring kom, Det var til gengæld en dødboldsperle af de gode. BIF få lavet et frispark godt 10 meter ude fra straffesparkfeltet og små 5 meter fra sidelinjen. David Bengtsson lægger en lækker bold ind i feltet – en af dem der skruer ind mellem forsvaret og målmanden. Her dukker Olsson op og sætter sikkert hoved på til en 2-1 føring til Vallensbæk.

De sidste 20 minutter bølger frem og tilbage mellem de to hold uden at nogen kan sætte sig igennem. En lidt rodet forestilling med mange fejlafleveringer fra begge hold. Vi skal helt frem til små 15 sekunder før tid før BIF sætter det udlignende mål ind. Inden da har dommeren dog valgt at give Thomas Andersen et rødt kort for at stille sig i vejen for en hurtig igangsættelse af et BIF frispark. Vi er nogle stykker som syntes den udvisning var lidt malplaceret når han nu ikke havde noget kort i forvejen.  En mand i undertal skabte naturligvis lidt mere plads til BIF i slutminutterne og en høj bold slået på tværs af banen får Kenneth Jensen desværre ikke clearet som han skal. I stedet lander den for fødderne af en BIF’er som ubesværet, men flot kan sparke udligningen 2-2 ind. Dommeren fløjter herefter kampe af.

Alt i alt må man sige at de nye spillere bestemt har tilført første holdet noget styrke og det lover godt for sæsonen, at vi stadigvæk har 4 spillere fraværende på grund af ferie eller andet, som helt sikkert ikke svækker dette hold.

Næste træningskamp bliver mod HIC også fra S. 1 på hjemmebane lørdag, den 28. februar kl. 14:00