Tilbage

2-2 mod Solrød

Der blev leveret en ok indsats fra de fleste i fredagens kamp mod Solrød fra Serie 3 og resultatet på 2-2 er helt ok, når man altså lige trækker alle vores store chancer fra.

Kampen blev spillet i Topdanmark Hallen i Ballerup og vi stillede med et blandet hold idet en del spillere var taget på skiferie i Østrig. Topdanmark Hallen byder på overdækning og det er godt når det regner eller sner. Til gengæld er der en elendig luftfugtighed – der er simpelthen lige så tørt som i Sahara blot med minusgrader på termometeret. Ikke en super god kombination når spillerne skal rende rundt for fuld damp i 2*45 min.

Vanen tror startede vores modstandere med lyn og torden og forsøgte at lægge en pres højt oppe på banen og næsten lige så vanen tro så kom de til at løbe forgæves i vores gode kombinationsspil. Vi gjorder stort set som det passede os i de første 30 minutter. Og havde det ikke været for udpræget manglende skarphed foran mål så kunne den godt have stået 3-4 mål på vores scoretavle og 1 enkelt til modstanderne. Tommy og David vadede simpelt hen i store chancer og vi taler dem som brændes små 100 centimeter fra mål. Puha men det er trods alt bedre at komme til chancerne end slet ikke komme til dem.

Efterhånden som tiden gik og vi havde bevist vores uskarphed ja så dukkede Solrød ud af ingen ting og scorede et mål – det lignede en hel del passiv spil i vores venstre midt og forsvarsside. Lidt ærgerligt når man tænker på at vi havde bolden i 75 % af tiden. Men heldigvis så få vi scoret mindre end 3 minutter senere. Efter et par forsøg på mål, hvor Solrøds målmand får pareret godt så er der en af deres spillere der rager den i eget mål til udligningen.

Anden halvleg falder en del i kvalitet og ud over et mål til hvert hold så byder de sidste 45 minutter ikke på noget der er værd at skrive om. Ok skulle da lige være Thomas Andersen hovedstødsmål til udligningen 2-2. Han fik så meget plads at han efter et fejlslagent opspring stadigvæk havde tid til at sætte panden på da han igen stod med begge ben på jorden. En ok indsats der også viser at en del spillere stadigvæk er fra et stykke væk fra topformen, men det skal de næste par uges træning nok afhjælpe.