Tilbage

Storsejr til kombineret hold 1 og hold 4 over Skovshoved

Vi havde lørdag kl. 16:00 besøg af Skovshoveds 2. hold fra KBU s. 3. En modstander som ikke burde volde de store vanskeligheder og det kom de da heller ikke til. Efter 2*45 minutter og 7-0 på tavlen kunne spillerne traske i et velfortjent varmt bad.

Der var en del afbud til kampen på grund af skiferier m.m. Endvidere må vi også konstatere at det store sammenhold, der bragte små 25 spillere fra det gamle AB97 til Vallensbæk her i vinterpausen er lidt i modvind. En hel del spillere er stoppet eller gået tilbage til deres gamle klubber for at fortsætter der. Heldigvis er der en kerne af spillere der holder ud, og det var dem der sammen med en håndfuld 1. holds spillere tog med Skovshoved. Så på papiret stadigvæk et meget stærkt hold.

Nå men tilbage til kampen som ikke skulle være mere end 2 minutter gammel før det stod 1-0 på tavlen. Det gik så stærkt at der vist ikke var mange andre end målscore Peter Povlsen som helt så hvad der skete. En dyb stikning fra David Bengtsson og af sted løb ”Pølle” fra 2 forsvarer og kunne så udplacere målmanden.

8 minutter inde i 1. Halvleg var det så midtbanedynamoen Christian Lindgreen Nielsens tur til at score. Igen var det fornemt pres spil af de to folk på toppen David og Peter.  De erobrede bolden og trak de sidste to Skovshoved forsvare til sig, hvorefter ”Linde” stille og roligt ved fjerneste stolpe kunne sætte indlægget ind med en behersket inderside.

Efter 10 minutter kunne Carlos så sætte det 3. mål ind efter noget der lignede et målmandsdrop. Og inden der var gået 12 minutter stod den 4-0 da David efter en dybdeaflevering fra Linde totalt rundbarberede midterforsvaret og målmanden. Herefter blev der en lille scoringspause. I den forbindelse skal Skovshoved have ros for ikke at gå helt ned – faktisk begyndte de, dog lidt sent, at spille fodbold. Det blev til et par enkelte chancer, hvor de enten brød igennem i vores venstreside eller fik hældt nogle bolde ind i midterforsvaret, som vi gik helt galt af. Måske skyldtes det at Skovshoved havde en noget uortodoks angriber liggende som skabte en del ravage på hans fysiske måde at spille bold på.

David sluttede første halvleg af med endnu en scoring efter noget der lignede en Carlos / David legestue. Resultatet på 5-0 ved pausen var lige i underkanten. Men det var svært for vores spillere ikke at blive trukket ned i tempo og blive lidt uskarpe foran mål. Således havde Pølle råd til at brænde et straffespark – til hans undskyldning skal siges at han ellers aldrig får lov at sparke dem, og det gør han nok heller ikke fremover J

Anden halvleg blev en bleg affære fra begge holds side. Skovshoved kunne ikke skabe noget farligt og vi brændte den ene 200 % chance efter den anden. Der er et par spillere som blev ramt af den gamle visdom, at det er ofte de letteste mål, der er de sværeste at sætte ind.

De sidste to mål blev sat ind af godt kæmpende Dennis Fredebo og endnu et af David.

Der blev plads til debut for Brian en ny spiller som har ligget lidt stille efter en del skader, men han løste opgaven flot og hvis alt går vel, kommer vi vel til at se mere til ham fremover.

Om vores spil skal der slutligt blot siges at det fungerede rigtigt godt. Vi kombinerer i meget højt tempo og det skaber altså de chancer som skal give kasse i kampene. Samtidigt så står vi meget organiseret og stærkt i defensiven.