Tilbage

4 fejl og 0-4

Så blev det tid til hold 4 første træningskamp lørdag den 17. januar. Modstanderen var Albertslund BS72 fra serie 3, en modstander som vi burde spille lige op med eller måske være en tand bedre end.  Holdet var sat ud fra de spillere, der havde været til træning i løbet af ugen – lige med undtagelse af Mikkel, Kasper, Mark Bo og Hjalte som havde valgt en tur forbi AIF.

Nå men tilbage til kampen, hvor vi havde valgt at stille op med 15 mand da vi er så tidlig i sæsonen og det ikke kan forventes at alle kan holde til 90 minutter i den spillestil vi plejer at diske op med.

Første halvleg er noget af det bedste fodbold jeg har set vi kan præstere, lige med undtagelse af de manglende mål. Jeg talte ikke en eneste chance til BS72 og de fik godt nok lov til at løbe rundt i vores skarpe afleveringer – de sad lige i plet.  Og ikke nok med at vi spillede godt bold så blev det også til hele 7 store chancer af dem som normalt skal ind. Men af uforklarlige årsager så ville bolden bare ikke ind, ej heller på straffesparket var lykkens gudinde med os. Men en første halvleg, hvor alt var lige som vi havde aftalt – vi var spillestyrende og i boldbesiddelse.

2. halvleg startede som vi sluttede første med os som dominerende. Men efter et par BS72 udskiftninger og efter at vores spillere begyndte at se lidt brugte ud så kom BS bedre med og til spillede sig et par målchancer. Vi skulle dog hen i de sidste 20 minutter før første scoring kom, og desværre var alle fire BS scoringer sat i gang af vores fejl. 0-4 er klart et misvissende resultat, men godt at arbejde videre med.

På positiv siden skal nævnes af vores midterforsvar med Røder og Benjamin fungerede godt, på midtbanen gjorder Linde og Falken et godt indtryk og helt oppe foran gjorder David hvad han kunne godt flankeret af Oliver og Emil som også efterlod et godt indtryk.