Tilbage

Et hold videre og et hold ude af DM i indendørs for ynglinge

Hold 1 klarede skærene og spillede sig flot videre til mellemrunden i DM indendørs. Desværre formåede hold 2 ikke at slå til da det galt og det betød exit fra turneringen.

Der var budt op til dans da vi havde to hold i Strøby for at spille indendørs DM for ynglinge. Hold 2 lagde ud mod Herfølges bedste hold og det blev en spændende kamp ikke mindst da Kasper havde udlignet til 2-2 på et flot langskud oppe i Jakob. Men holdet kunne desværre ikke holde de gode takter og tabte 2-4 på bare 1 minut og 30 sekunder. Næste kamp mod Hundested så holdet meget bedre ud. Alt så ud til at fungere og en sikker sejr på 7-2 blev resultatet. I den sidste kamp skulle der spilles mod Tåstrup FC. Hold 2 kunne selv afgøre om de ville videre, kravet var blot en sejr. Om det var nerver, træthed eller andet der spillede ind vides ikke. Men holdet fik ingenting til at fungere og efter 9 minutter og hele 3 udvisninger kunne Tåstrup FC tage den eftertragtede 2. plads i puljen, der gav adgang til mellemrunden, med en sejr på 5-0.

Hold 1 lagde ud mod Roskilde FC og et eller andet sted havde vi godt på fornemmelsen, at RFC skulle blive den værste modstander. Vi startede rigtigt godt forsvarsmæssigt og holdt RFC fra noget som helst i mere end 1 minut - mon ikke dommeren skulle have fløjtet for nøl! Så bølgede kampen frem og tilbage og med knapt 2 minutter tilbage førte vi faktisk 2-1, men desværre fik RFC udlignet og da ingen af holdene formåede at score mere ende kampen 2-2.

Næste kamp skulle på papiret være en walk-over, men som altid når man har alt spillet og modstanderen ikke formår, at yde kvalificeret modstand, ja så kommer der dumme uprovokeret fejl, som selv et middelmådigt hold let kan score på. Men sejren var aldrig i fare og 5-2 viste ikke forskellen på de to hold. Ligesom med hold 2 blev den sidste kamp afgørende for, hvem der skulle videre i turneringen. Enten skulle Herfølge 2 eller vi have billetten. Heldigvis var alt begyndt at fungere på holdet, og vi spillede det bedste vi havde lært. Herfølge var aldrig i nærheden og true den sikre sejr på 4-0.

Sumasumarum vi har et hold med til mellemrunden den 17. december. Lidt "ærgerligt" da det er selv samme dag vi spiller træningskamp mod Lyngby.